A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality

30 June 2011

Saya Join Contest The Best Picture of Me

Asslamualaikum...

ehem2.. pagi2 trus bukak dashboard.. ushar2 ape entry yang best tentang blogger2 untuk diterjah.. tangan terus membawa tetikus trus ke blog update Mr Ashraf  n trus nampak pasal contest yang dianjurkan oleh blogger comel cik Engku Sofea..


Picture tuk contest ni, akan aku pertaruhkan gambar nie lagi... 

gambar ni agak xjelas... tak tau mane silap nye...
saya rase ni lah pic sy yang terbaekk.. nak tau kenapa??... hurm... 
yang pertama: mungkin sebab baju tu warna biru.. 
yang kedua : Encik jejaka yang amik photo nie.. 
dan yang ketiga : wedding pertama sahabat saya... 
time ni rase sangat lah cantik diri nie.. xpenah2 posing cam gini.. sekali dapat posing.. hamik kau... pastu kene gelak ngan Encik Jejaka...

saya tag mereka : Ariff.. juya.. shidot..


4 comments:

  1. http://www.facebook.com/pages/BelogCikArda/162384750494600

    ReplyDelete
  2. hye. terjah dari blog engku sofea :)

    ReplyDelete

Cute nye kamu2 yang menulis di sini...