A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality

24 August 2011

Shopping mata @bandar Klang


Assalamualaikum..


jom ikut aku shopping kat bandar klang yang sesak sangat nie... tapi shopping mate je aku nie... 


Puan mama yang nak beli kasut.. tapi setelah 4 pasang kasut di cuba, tak satu pun menarik di hati... kesian akak kedai tu.. haha


 berjalan sementara kawasan belum sesak dengan penghuni bumi yang berpusi-pusu tak sabar untuk memberi duit kepada para penjual..


yes.. and of coz la kami semua kaum hawa berjalan sementara kaum adam menunaikan solat terawih di masjid terapung berdekatan..


penat jalan sementara menunggu kaum adam, jom pekena GCB yang menjadi idamanku sejak 30hari yang lepas.. hahaha.. memang GREAT wa cakap sama lu...




nota kaki : selera aku dah bertambah sekarang nie.. 
yess... dapat + berat bdan..

2 comments:

  1. Heidi Shafiq : huhu... cuci mata jer.. xbeli barang raya, tapi beli mcd.. hihi

    ReplyDelete

Cute nye kamu2 yang menulis di sini...